Home / Loenen / Cursisten tonen foto’s in schaapskooi

Cursisten tonen foto’s in schaapskooi

LOENEN – De sfeer was zaterdag uitsekend bij de opening van de foto-expositie van de cursisten van Elzebet Veenendaal in de schaapskooi van Loenen. De foto’s werden door de ochtendzon prachtig uitgelicht. De juryleden, Nico van Haasdrech en Karin Keesmaat, had de taak om drie prijswinnaars te kiezen.

De derde prijs ging naar Loes Davidse met een foto van een paardenbloem die tegen de kleurende ondergaande zon afsteekt. De tweede prijs was voor Pamela van Oort met eenstrak ingekaderde schapenkop. De eerste prijs ging naar Jan Eggink met een prachtige tegenlichtfoto met Schotse Hooglanders. Veel foto’s zijn gemaakt tijdens één van de praktijklessen. De foto’s blijven hangen tot Lammetjesdag op 1 april. Meer informatie op: www.foto-ev.nl.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.