Home / Klarenbeek / Klarenbeeks Belang maakt Vrijwilliger van het jaar bekend

Klarenbeeks Belang maakt Vrijwilliger van het jaar bekend

KLARENBEEK – Het bestuur van Klarenbeeks Belang nodigt belangstellenden uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op woensdag 4 april om 20.00 uur, in de nieuwe locatie Veerkracht van Het Glazen Huis aan de Oudhuizerstraat 31.

Op de agenda staan naast de gebruikelijke agendapunten ondermeer de (financiële) terugblik op 2011 en het jaarverslag, waarin Klarenbeeks Belang verantwoording aflegt voor het gevoerde beleid. Ook gaan zij weer een ‘vrijwilliger van het jaar’ bekend maken en huldigen.

Aansluitend aan deze jaarvergadering zal Sam Verwaijen het nieuwe onderdeel van Het Glazen Huis presenteren. Een centrum voor leiderschap en organisatie. Een plek waar trainingen, evenementen, vergaderingen en coachings gesprekken worden gehouden. De aanvang is om 19.30 uur. De complete agenda staat op www.klarenbeeksbelang.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.