Elke dag verse vis bij Visgilde Dieren

DIEREN – Hans Uitdenbogaard runt de Visgilde-winkel aan de Wilhelminaweg in Dieren nu ruim een jaar, nog steeds met veel enthousiasme en plezier. In januari 2011 werd hij de eigenaar van de specialiteitenwinkel met elke dag verse vis.

Visgilde Dieren biedt vele specialiteiten zoals kant- en klaarmaaltijden, roerbakschotels, ovenschotels, salades, soepen, pizza’s en paté’s, allemaal huisgemaakt. Naast deze specialiteiten ontbreekt het vaste assortiment natuurlijk niet. Voor slechts 1,80 euro kan men er al een haring vers van het mes nuttigen. En vier voor 6 euro. Ook is er gebakken vis en verse vis. “De vis wordt drie keer per week vers aangeleverd”, vertelt Uitdenbogaard. Klanten kunnen niet alleen in de winkel hun favoriete vis uitkiezen. “Zij kunnen ook gebruik maken van de uitgebreide catering ook met vlees”. En de winkel bezorgd ook vis. “Wie voor 11.00 uur besteldt, heeft de vis vanaf 12.00 uur in huis”.
Van 29 tot en met 31 maart kunnen klanten het gewicht van een grote verse kabeljauw raden die in de winkel ligt. “Wie er het raadt of er het meest dichtbij zit, wint een visschotel ter waarde van 60 euro”, aldus de visspecialist.
Visgilde Dieren is via Twitter te volgen: @ Visgilde Dieren. “Speciaal voor onze volgers hebben we elke week een aanbieding”. Via twitter zijn de alledaagse werkzaamheden van Visgilde Dieren te volgen.
Hans Uitdenbogaard is 56 jaar, woont in Veenendaal. Hij is 35 jaar getrouwd en heeft twee kinderen en een kleinkind. Het runnen van een winkel is niet onbekend voor hem. “Voorheen heb ik winkels in Scheveningen en Voorburg gehad. Ervaring genoeg. Vanwege de afstand ben ik naar Dieren gekomen en het bevalt me prima”, aldus de visliefhebber. – Foto Lotte Bienias.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.