Home / Regio / Lionsclub Zuid Oost Veluwe verkoopt tompoucen voor dierenparkjes

Lionsclub Zuid Oost Veluwe verkoopt tompoucen voor dierenparkjes

REGIO – Zaterdag 31 maart houden de leden van de Lionsclub Zuid Oost Veluwe weer hun traditionele tompoucen-verkoopactie. Vanaf ’s morgens 9.00 uur staan de Lionsleden bij vijf supermarkten in Brummen, Eerbeek en Loenen om zoveel mogelijk tompoucen te verkopen voor goede doelen.

De netto-opbrengst van de actie van de serviceclub gaat dit jaar naar kinderboerderij Kiboe in Eerbeek en naar dierenpark ’t Goor in Brummen.

De leden van de Lionsclub staan op 31 maart in Brummen bij de Deka- en de Jumbo-supermarkt. In Eerbeek hebben de Lions eveneens een verkoophoek bij de Deka en de Jumbo. In Loenen worden de speciale tompoucen verkocht bij de Spar-supermarkt. De lekkernijen worden verkocht in doosjes van vier en kosten 3 euro per doosje.
De verkoop begint ’s morgens om 9.00 uur en duurt tot in de loop van de middag. Uiteraard geldt ‘op is op’, want de Lionsclub hoopt dat ze zo snel mogelijk zijn uitverkocht en er een zo groot mogelijke opbrengst is voor Kiboe en ’t Goor.

De tompoucenactie van Lionsclub Zuid Oost Veluwe is al een jarenlange traditie. Elke keer weer gaat de opbrengst naar een of meer goede doelen in de regio.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.