Steun de Velpse oud-leraar met zijn Pelgrimstocht!

VELP – De Velpse Gerrit Modderkolk, oud-leraar van onder andere de Prins Bernhardschool, vertrekt zondag vanuit de Gravin Adalaan in Velp aan zijn Pelgrimstocht naar Santiago de Compostela, een tocht van ongeveer 2300 kilometer. “Dan gaat een lang gekoesterde wens van mij uitkomen”, aldus Modderkolk.

“Na de schrik van 2011 toen ik drie bypasses kreeg, vatte ik het plan op niet alleen voor mijzelf, maar ook voor een goed doel te lopen”, vertelt Modderkolk. En dat is de Hartstichting geworden. Een ieder die de oud-leraar wil ondersteunen of sponsoren, kan dit doen via http://mijnactie.hartstichting.nl/acties/gerrit/wandelen-met-je-hart. Via de weblog sjek.waarbenjij.nu kan een ieder de tocht van Modderkolk volgen. Aanmelden kan links onderin.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.