Home / Velp / Steun de Velpse oud-leraar met zijn Pelgrimstocht!

Steun de Velpse oud-leraar met zijn Pelgrimstocht!

VELP – De Velpse Gerrit Modderkolk, oud-leraar van onder andere de Prins Bernhardschool, vertrekt zondag vanuit de Gravin Adalaan in Velp aan zijn Pelgrimstocht naar Santiago de Compostela, een tocht van ongeveer 2300 kilometer. “Dan gaat een lang gekoesterde wens van mij uitkomen”, aldus Modderkolk.

“Na de schrik van 2011 toen ik drie bypasses kreeg, vatte ik het plan op niet alleen voor mijzelf, maar ook voor een goed doel te lopen”, vertelt Modderkolk. En dat is de Hartstichting geworden. Een ieder die de oud-leraar wil ondersteunen of sponsoren, kan dit doen via http://mijnactie.hartstichting.nl/acties/gerrit/wandelen-met-je-hart. Via de weblog sjek.waarbenjij.nu kan een ieder de tocht van Modderkolk volgen. Aanmelden kan links onderin.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.