Inschrijving Oranje Klassieker Rit Velp

VELP – De Oranje Klassieker Rit Velp is nog niet vol. Er kunnen nog zo’n 75 oldtimers meer mee tijdens de rit op Koninginnedag. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.okrv.nl.

Omdat het een jubileumjaar is voor de OKRV, is het thema feestje. Dit is door de organisatie verbasterd tot faceje, oftewel de face / grill van de auto. De deelnemers worden gevraagd iets origineels te verzinnen rondom het thema feestje of faceje. Hiervoor is een originaliteitsprijs beschikbaar. Daarnaast beoordeelt een deskundige jury alle deelnemers tijdens het Concours d’Elegance. Hierbij spelen originaliteit, precisie bij restauratie en bijzonderheid weer een belangrijke rol. Voor dit tiende jubileum zijn door de sponsoren mooie prijzen ter beschikking gesteld.
De rit vertrekt op 30 april om 14.30 uur vanaf de Spean Allee in Velp. Het publiek van de koninginnedagmarkt kan de oldtimers rond 14.45 langs zien komen vanuit de Parkstraat en Hoofdstraat richting het oude postkantoor. Toeschouwers mogen aan de hand van de rallyschildjes hun favoriete voortuig kiezen. De organisatie deelt hiervoor briefjes en potloden uit.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.