Home / Doesburg / Lege flessen actie SC Doesburg

Lege flessen actie SC Doesburg

DOESBURG – In navolging op het grote succes van vorig jaar houdt SC Doesburg ook dit jaar weer een lege flessenactie. Er is alleen nog wel hulp nodig. De sportclub is nog op zoek naar mensen die flyers door brievenbussen wil gooien. Op 27 april wordt de actie gehouden en dan is er nog behoefte aan ouders en kinderen om te helpen. Denk aan auto’s en aanhangers om de flessen te vervoeren. Men verzamelt om 17.45 uur op het sportpark de Ooi. Aanmelden kan bij Karin Groenhuijzen via tel. 06 – 50812855.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.