Home / Velp / Boomfeestdag in de Geërfdenwei

Boomfeestdag in de Geërfdenwei

VELP – De gemeente Rheden vierde 21 maart de boomfeestdag in de Geërfdenwei in Velp. samen met twee kinderen van de Roncallischool en de Kameleon plantte wethouder Harriët Tiemens de eerste Iepenboom in de wei. Het is de 55ste keer dat deze dag in Nederland wordt gevierd. Het 55-jarig jubileum had het thema Bomen (be)leven. In totaal werkten veertig kinderen mee aan het planten van dertig bomen, waaronder wilgen, elzen, essen, iepen en noten. Ook plantte de wethouder samen met de kinderen en Anke Visset van Helicon een kastanjeboom. Deze boom is geschonken door de Groene Vallei Veluwezoom. Afgesloten werd met limonade en koffie en een herinnering aan deze feestelijke boomfeestdag. – Foto Marc Pluim.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.