Home / Rheden / B1 SIOS’61 in ‘t nieuw

B1 SIOS’61 in ‘t nieuw

De B1-korfballers van SIOS’61 zijn onlangs verrast met nieuwe trainingspakken. Dit hebben zij te danken aan de heer en mevrouw Verhoeven, eigenaars van Ut Honk, de kantine van SIOS’61. Hier wordt regelmatig na de wedstrijd nog een drankje genuttigd. Tijdens deze gezellige momenten zijn ook de sponsorcontracten geregeld en heeft mevrouw Verhoeven aangegeven dat zij bereid was de B1 in het nieuw te steken. Het bestuur van Sios’61 is Ut Honk dan ook zeer dankbaar.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.