Elf partijen tekenen convenant Groene Vallei Veluwezoom

REGIO – In het coalitieakkoord van de gemeente Rheden is het startsein gegeven voor het programma Groene Vallei Veluwezoom. Het convenant dat donderdag werd getekend door elf partijen heeft de ambitie uit te groeien tot een regio in Gelderland waar groene kennis en opleiding, groene (economische) activiteiten, natuur en cultuurhistorie de basis vormen voor een duurzame leef- en werkomgeving.

Op een toekomstige virtuele marktplaats brengen alle deelnemers hun expertise, kennis en producten in en leveren diensten aan uitvoeringsprogramma’s, projecten en activiteiten. Wethouder Harriët Tiemens is blij dat nu al elf partijen hun handtekening zetten onder de afspraken. “Maar het convenant staat open voor nieuwe geïnteresseerden”, benadrukt ze. Ondertekenaars zijn de gemeente Rheden, Hogeschool Van Hall Larenstein, Helicon Netwerkschool, AOC Groenhorst Velp, Middachten, Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen, Buiting Advies BV., Hermanns Consultancy, GWW-Ingenieurs, Kwekerij Overhagen, Stichting Buitenbeheer Gelderland, ROC A12.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.