Home / Dieren / Jongeduiven bonnenverkoop

Jongeduiven bonnenverkoop

DIEREN – Postduivenvereniging Gevleugelde Vrienden uit Dieren houdt zondag van 14.00 tot 17.00 uur een jongeduiven bonnenverkoop in het clublokaal aan de Goudakkerstraat. Alle leden schenken een jonge duif of bon voor een jonge duif. Onder andere de volgende liefhebbers: Uylen, Welgraven, Verheul, Van Minkelen, Com Pelgrim. Deze liefhebbers speelden het afgelopen seizoen om de kampioenschappen in die kring
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.