Home / Beekbergen / Feestmiddag Zonnebloem Dorpenstreek

Feestmiddag Zonnebloem Dorpenstreek

BEEKBERGEN – Op de eerste zaterdag van maart was het feest bij de Zonnebloem, afdeling Dorpenstreek. In de Hoge Weye in Beekbergen werd een gezellige middag gehouden voor de gasten van de Zonnebloem. Na een kop koffie of thee met wat lekkers er bij, moesten de gasten goed hun aandacht houden bij het verhalenbingo. De getallen van deze bingo waren kennelijk zo goed verwerkt, dat het een aardig tijdje duurde voor de eerste Bingo viel. Uiteindelijk konden 10 personen een prijsje kiezen uit een groot aantal ingepakte pakjes.

Rond de klok van drie uur kwamen er nog enkele speciale gasten binnen, want nu begon het officiële gedeelte. Allereerst werd Remon Mulder gehuldigd. Hij ontving uit de handen van de secretaris van regio Midden Veluwe van de Zonnebloem de zilveren speld voor 12,5 jaar trouw ‘dienstverband’ bij de Dorpenstreek. Rond de 5e december assisteert Remon een speciaal persoon door cadeautjes te brengen bij een aantal van onze gasten. Het was voor hen dan ook verrassend Remon in zijn dagelijkse tenue te ontmoeten.

Na deze huldiging werd het allengs drukker bij de Hoge Weye, want langzaam aan kwamen de winnaartjes van de kleurwedstrijd met hun begeleiders binnen om hun gewonnen prijsjes in ontvangst te nemen. Omdat het aantal inzendingen niet zo groot was als verwacht werd, had de organisatie besloten alle inzendingen te belonen. Echter is er wel onderscheid gemaakt tussen de eerste en andere prijswinnaars.
Op een gedeelde vierde plaats eindigden Anne Capel, Milan Buitenhuis en Marloes Bresser.
Vervolgens was er ook een gedeelde derde prijs en die ging naar Lisa Brinkhuis en Ricardo Smit, terwijl de tweede plaats werd bezet door Selena Smit. Tycho Heijmans was de onbetwiste winnaar en ging er met de eerste prijs vandoor (zie foto).
Aan het einde van het officiële gedeelte werd er nog afscheid genomen van de penningmeester, Jernny van Dam, welke haar functie ruim veertien jaar met veel plezier vervuld heeft. Al met al kunnen de gasten en vrijwilligers terugkijken op een zeer geslaagde middag.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.