Home / Doesburg / Kleuters bezoeken bibliotheek

Kleuters bezoeken bibliotheek

DOESBURG – De kleuters van de Ark Beinum hebben maandag een bezoek gebracht aan de bibliotheek van Doesburg. Er werd een verhaal verteld over een uiltje dat zijn mama kwijt was. Ook werd het prentenboek Mama Kwijt van Chris Haughton voorgelezen met behulp van het vertelkastje. Daarna was er een speurtocht met opdrachten. Het bezoek werd afgesloten met een liedje en alle kleuters kregen een kleurplaat en een ballon mee naar huis.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.