Home / Dieren / Herenmodezaak Two Brothers geopend

Herenmodezaak Two Brothers geopend

DIEREN – Hartstikke trots zijn ze, broers Brian en Wesley van den Enk. Woensdag openden ze onder ruime belangstelling hun moderne herenmodezaak Two Brothers. “

In een paar weken hebben de broers hun winkelpand aan de Wilhelminaweg compleet verbouwd. “Het is nog mooier dan we van te voren hadden bedacht. We hebben alles zelf gedaan en zijn er superblij mee”, aldus Brian en Wesley. Two Brothers is een hippe, stoere winkel geworden, waar mannen in alle leeftijden terecht kunnen voor een nieuwe outfit. “Maar dan ook echt alle leeftijden. Wij komen hier, maar onze vader en opa ook”, vertelt Brian lachend.
In de rekken ligt en hangt kleding van moderne, goede merken als EDC van Esprit, Cars Jeans, Tom Tailor, TT Denim, Carter & Davis, It’s Noize en Cavello. “We hebben een breed assortiment. Een ruim aanbod in jeans, maar ook nettere kleding en pakken”. Accessoires en schoenen maken de winkel compleet.
Wie op de hoogte wil blijven van alles wat er gebeurt in en om Two Brothers, kan dit doen via www.2-brothers.nl, maar ook op twitter (@twobrothers1) en Facebook. Hier zullen in de toekomst ook leuke aanbiedingen te vinden zijn. Zo is er deze week een leuke korting op chino’s, maar dit zal volgende week weer iets anders zijn. Houd de sites dus in de gaten.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.