Hulp gevraagd bij opsporing wegens dumping dode lammeren

BEEKBERGEN – Op zaterdag 7 maart 2012 zijn in het bosgebied langs de Hoge Bergweg te Loenen een dood schaap en 15 dode lammeren aangetroffen. De gemeente Apeldoorn vraagt de hulp van het publiek bij het opsporen van diegene die de dode dieren hebben achtergelaten.

Het schaap was geschoren en had een blauwe stip op de rug. Het oormerk was verwijderd. De lammeren zaten in grijze vuilniszakken. Weet u van wie deze beesten waren of heeft u iets opvallends gezien bij de Hoge Bergweg de week voorafgaand aan 7 maart? Meld u het dan bij het team Handhaving van de gemeente Apeldoorn. Dat kan via Thor@apeldoorn.nl of belt u met afdeling Thor, dhr. Karrenbelt of dhr. Schoneveld, via telefoonnummer 14 055. Uw meldingen en persoonlijke gegevens worden anoniem en vertrouwelijk behandeld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.