Expositie Huize Fatima

In huisartsenpraktijk De Linie in Doeburg is tot eind mei een expositie te zien met werk van de kunstenaars van de Ateliergroep van Huize Fatima uit Nieuw Wehl. De kunstenaars zijn mensen met een verstandelijke beperking. Door kunst te waarderen zoals deze is, biedt dit de mogelijkheid tot integratie. Deelnemers aan de Ateliergroep hebben recht op een respectvolle benadering, rekening houdend met de individuele belevingswereld en uitgaand van de zorgvraag. Naast de tentoonstelling is er een cadeaushop, waar zowel kunstwerken als andere door de deelnemers vervaardigde producten worden verkocht. De expositie is te bekijken tijdens openingstijden van de praktijk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.