Home / Hoenderloo / Drietal in Hoenderloo aangehouden met inbrekersgereedschap

Drietal in Hoenderloo aangehouden met inbrekersgereedschap

HOENDERLOO – De politie heeft donderdagavond drie mannen van 20, 23 en 33 aangehouden aan de Krimweg in Hoenderloo. Het trio had inbrekersgereedschap bij zich en ze konden zich niet identificeren. Ook werd mogelijke buit aangetroffen.

De politie kreeg rond 22.10 uur de melding van een alerte getuige dat de mannen zich verdacht gedroegen, omdat zij tussen woningen en voertuigen doorliepen met tassen. Agenten gingen ter plaatse en troffen de mannen aan op de Krimweg. In de tassen die de mannen bij zich droegen troffen agenten inbrekersgereedschap en handschoenen aan. In één van de tassen troffen agenten tablets aan. De politie onderzoekt nog of, en zo ja waar, deze gestolen zijn.
Het drietal is aangehouden en ingesloten op het politiebureau voor verhoor. De 30-jarige man komt uit Polen. De 23-jarige man uit de gemeente Harenkarspel. Van de 20-jarige man is de woonplaats onbekend.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.