Home / Eerbeek / Dialect Top-20 2011 bij locale omroepen

Dialect Top-20 2011 bij locale omroepen

EERBEEK / VOORST- Maart is de dialectmaand van het jaar waarbij extra aandacht wordt besteed aan de streektaal. Ook bij Radio Voorst staat de streektaal deze maand in het zonnetje. In het dialectprogramma Mo’j is luusteren op zaterdag 24 maart is de Dialect Top 20 2011 te beluisteren. Presentator Martien Kobussen heeft een serie leuke dialectliedjes geselecteerd en die aan een aantal liefhebbers van liedjes in de streektaal voorgelegd. Zij hebben hieruit een keuze gemaakt. Deze Top 20 met bekende en enkele minder bekende artiesten is weer te beluisteren met onder meer De Dikkies, De Barkel Vrouwluu, Brook Duo, Boh Foi Toch, Oosterhuuzens Dialectkoor, de Grolse Hofzangers en de Selina’s. Het is voor de trouwe luisteraars van Mo’j is luusteren altijd weer spannend wie er op nummer 1 staat. De liedjes worden afgewisseld met verhaaltjes. Ook is weerman Mark Wolvenne te beluisteren. Er is ook een voordracht van De Wierdense Revue.
De Dialect Top 20 2011 is zaterdag 24 maart te beluisteren tussen 10.00 en 12.00 uur.(105.3 FM) Een herhaling is er op maandag en woensdag. Mo’j is luusteren wordt bij RTV Veluwezoom uitgezonden op 28 maart om 20.00 uur.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.