Muziek is Cool!

DOESBURG – Het leerlingenorkest van Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg is druk aan het repeteren voor het concert dat zij gaan geven op zaterdag 14 april. Alle leerlingen van groep 4 t/m 8 van alle basisscholen van Doesburg krijgen de eerste week van april een uitnodiging voor deze bijeenkomst in het clubhuis De Harmonie. Op deze middag in april kunnen de kinderen luisteren naar een belevingsconcert van het leerlingenorkest. Daarna is er een muziektuin ingericht: de kinderen kunnen alle instrumenten uit het orkest proberen. Ze mogen blazen op trompetten, trommelen op de grote trom of fluiten met een dwarsfluit… Op die manier kunnen de basisschoolleerlingen op een ontspannen wijze kennis maken met de instrumenten die nodig zijn voor een harmonie orkest; wat lijkt je leuk om te gaan spelen?
De boodschap van de middag is dan ook “Muziek is Cool” en het zou erg leuk zijn als iedereen komt!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.