Home / Doesburg / Muziek is Cool!

Muziek is Cool!

DOESBURG – Het leerlingenorkest van Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg is druk aan het repeteren voor het concert dat zij gaan geven op zaterdag 14 april. Alle leerlingen van groep 4 t/m 8 van alle basisscholen van Doesburg krijgen de eerste week van april een uitnodiging voor deze bijeenkomst in het clubhuis De Harmonie. Op deze middag in april kunnen de kinderen luisteren naar een belevingsconcert van het leerlingenorkest. Daarna is er een muziektuin ingericht: de kinderen kunnen alle instrumenten uit het orkest proberen. Ze mogen blazen op trompetten, trommelen op de grote trom of fluiten met een dwarsfluit… Op die manier kunnen de basisschoolleerlingen op een ontspannen wijze kennis maken met de instrumenten die nodig zijn voor een harmonie orkest; wat lijkt je leuk om te gaan spelen?
De boodschap van de middag is dan ook “Muziek is Cool” en het zou erg leuk zijn als iedereen komt!
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.