Wethouder feliciteert het Inloophuis

DIEREN – Vorige week vrijdag vierde het Inloophuis in Dieren haar 20-jarig bestaan met een receptie. Veel medewerkers, inlopers en vrienden van het Inloophuis kwamen langs om de verjaardag van de grootste huiskamer in Dieren te vieren. Ook wethouder Tjebbe Vugts van Maatschappelijke Zaken was aanwezig om zijn felicitaties over te brengen. Ondanks de feestelijke stemming sprak de voorzitter van stichting Inloophuis Dieren, Albert van Iterson, ook enkele zorgelijke woorden uit: de financiële toekomst en de huisvesting van het Inloophuis zijn namelijk onzeker. Toch blijft hij de toekomst positief tegemoet zien. “Er zal veel veranderen, maar ik ben er stellig van overtuigd dat er weer zo’n mijlpijl volgt!”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.