Home / Dieren / Wethouder feliciteert het Inloophuis

Wethouder feliciteert het Inloophuis

DIEREN – Vorige week vrijdag vierde het Inloophuis in Dieren haar 20-jarig bestaan met een receptie. Veel medewerkers, inlopers en vrienden van het Inloophuis kwamen langs om de verjaardag van de grootste huiskamer in Dieren te vieren. Ook wethouder Tjebbe Vugts van Maatschappelijke Zaken was aanwezig om zijn felicitaties over te brengen. Ondanks de feestelijke stemming sprak de voorzitter van stichting Inloophuis Dieren, Albert van Iterson, ook enkele zorgelijke woorden uit: de financiële toekomst en de huisvesting van het Inloophuis zijn namelijk onzeker. Toch blijft hij de toekomst positief tegemoet zien. “Er zal veel veranderen, maar ik ben er stellig van overtuigd dat er weer zo’n mijlpijl volgt!”
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.