Home / Bronkhorst / 4 Miljoen kilo papier

4 Miljoen kilo papier

Korfbalvereniging Turbulas uit Brummen heeft een mijlpaal bereikt. Op zaterdag 17 maart is de grens van 4 miljoen kilo opgehaald oud papier overschreden voor wat betreft de tien jaar dat gebruikt is gemaakt van de kraakperswagen. In totaal halen de vrijwilligers van Turbulas al ongeveer veertig jaar op allerlei manieren het oud papier op in de Brummen. Zo ook deze bewuste zaterdag, er is weer een kleine 40.000 kilo papier opgehaald. Om de groep ophalers op deze Nationale Vrijwilligersdag eens in het zonnetje te zetten, is hen een stamppottenbuffet aangeboden. Een klein bedankje voor al dit zware werk, waarmee Turbulas laat zien dat het loont om iedere derde zaterdag van de maand het papier op te halen in het dorp en daarmee het afvalrecyclingsproces te verzorgen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.