Schoolvoetbal Velp en Rozendaal trekt meer dan 1000 kinderen

VELP – Op 4 en 11 april houdt Voetbalvereniging DVOV voor de negende achtereenvolgende keer het Velps/Rozendaalse schoolvoetbal-toernooi. Het belooft een zeer bijzonder toernooi te worden want voor het eerst hebben zich meer dan 1000 voetballende kinderen opgegeven voor één van beide woensdagmiddagen.

Op 4 april trekken de kinderen uit groep 3, 4 en 5 naar een bomvol sportpark ‘De Pinkenberg’, op 11 april de kinderen uit groep 6, 7 en 8. Het toernooi wordt ondersteund door de gemeenten Rheden en Rozendaal, en door een grote hoeveelheid andere sponsoren. Hoofdsponsor is dit jaar de firma Civil management uit Arnhem.

Ook dit jaar gaat het op beide middagen een aantrekkelijke, sportieve en gezellige aangelegenheid worden Vanzelfsprekend gaat het er tijdens het toernooi om dat de best voetballende teams in de prijzen vallen. Maar omdat voor de toernooiorganisatie sportiviteit en originaliteit ook hoog in het vaandel staan wordt ook voor het team dat zich het sportiefst gedraagt, en voor het team dat zich het meest origineel presenteert, een beker uitgereikt (en voor de laatste nog een geheime extra prijs). Leerlingen van ’t Venster en van het ROC A12 zullen optreden als scheidsrechters.

Tijdens het toernooi is er niet alleen sprake van voetbal. Er is volop eten en drinken verkrijgbaar, onder meer van onze speciale Wildernisbarbecue. En de kinderen worden op diverse manieren vermaakt. Om te beginnen krijgt elk kind een verrassingspakket mee. Ook krijgen de kinderen een aantrekkelijk programma voorgeschoteld met o.a. een springkussen, live muziek van een speelse Ierse band, en Mascotte Vito van Vitesse zal aanwezig zijn. Kort en goed: DVOV heeft er alles aan gedaan om kinderen lekker in beweging te krijgen en te verbinden met de voetbalsport.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.