Home / Rheden / Tom Coronel vertelt succesverhaal

Tom Coronel vertelt succesverhaal

RHEDEN – Autocoureur, tv-presentator en ondernemer Tom Coronel was woensdag gastspreker tijdens het ondernemerscafé van de gemeente Rheden. Dat vond plaats in de productiehal en de kantine van De Meteoor in Rheden. De avond werd geopend door wethouder Ronald Haverkamp, die vertelde dat het gemeentebestuur groot belang hecht aan een goed ondernemersklimaat. Ook vertelde Haverkamp dat de gemeente in de toekomst bij aanbestedingen ook laat meespelen of bedrijven maatschappelijk betrokken ondernemen. Of ze CO2 neutraal werken en of ze mensen in dienst hebben of nemen, die moeilijk bemiddelbaar zijn op de arbeidsmarkt. Het zijn aspecten die zeker in de toekomst een steeds grotere rol zullen spelen bij het ondernemen, bij het succésvol ondernemen. Dat was ook het thema van het ondernemerscafé. Tom Coronel gaf een presentatie over dit onderwerp. Hij is, naast bekend autocoureur, namelijk ook succesvol ondernemer. Zijn onderneming groeit dit jaar naar een omzet van 40 miljoen. Hij weet mooie parallellen te trekken tussen sport en ondernemen, al had het volgens veel aanwezigen ook heel veel weg van een grote reclamespot voor Coronels bedrijven.
Na afloop verhuisde het gezelschap van ruim 300 aanwezigen – er moest zelf ‘nee’ worden verkocht aan late aanmelders – naar de kantine van De Meteoor, waar het netwerken begon.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.