Home / Eerbeek / Hol sponsort Boys 6

Hol sponsort Boys 6

Jarenlang speelde André Hol van Bouwservice Hol bij de Eerbeekse Boys, dus toen bleek dat het zesde elftal van zijn voetbalvrienden nog steeds geen sponsor had, was hij direct bereid de jongens in het nieuw te steken. Met applaus zijn de nieuwe shirts in ontvangst genomen. De nieuwe shirts hadden bij de eerste wedstrijd direct een gunstig effect op de mannen, Brummen 5 is met 6-1 verslagen. Na afloop is met de kersverse sponsor getoost op een mooie samenwerking.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.