Home / Bronkhorst / Grote opkomst verenigingen Sportcafé

Grote opkomst verenigingen Sportcafé

BRUMMEN – Vier combinatiefunctionarissen zijn in de gemeente Brummen aan de slag gegaan met sport en cultuur. Zo werd op 13 maart een sportcafé gehouden bijsportclub Brummen. Door middel van een powerpoint presentatie werden de verenigingen geïnformeerd over de ontwikkelingen op combinatiefunctiegebied. Na de presentatie was er gelegenheid om onderling met elkaar in gesprek te gaan. 40 deelnemers uit diverse verenigingen kwamen op de presentatie af. Het sportcafé is niet alleen bedoeld voor het uitdragen van informatie, het is ook vooral een sociale ontmoetingsplek waar verenigingen onderling hun ervaringen kunnen delen.

www.brummenactief.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.