Nieuw buitensportaanbod Veluwetransferium Posbank

RHEDEN – Ga out je deur, kom bij ons: outdeur, dat is de slogan van het nieuwste aanbod van Sportieve evenementen Peter Oversteegen. Het doel hiervan is om kinderen, ouders en alle leeftijdsgroepen samen te laten bewegen in de vrije natuur. Elke week buitensport aanbieden, dat is het idee. Iedere woensdag, vanaf 28 maart tot 13 juni wil het bedrijf drie groepen per dag ontvangen. De cursus in de ochtend is gericht op mensen die houden van de vrije natuur en nieuwsgierig zijn naar buitensporten. In de middag worden kinderen (tien tot twaalf) en (twaalf tot vijftien) met hun ouders. Echt uniek is dat de deelnemers iedere week een andere buitensport beoefenen.
Belangstellenden kunnen sportpas voor vier keer kopen, geldig tot 13 juni 2012. Aanmelden kan via www.peteroversteegen.nl of via tel. 026 – 4953050. Bij aanmelding voor 23 maart krijgt de tweede persoon vijftig procent korting.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.