Home / Regio / Eieractie De Spreng

Eieractie De Spreng

EERBEEK / BRUMMEN – De Eerbeek en Brummense Zwemsportvereniging De Spreng houdt in de week van 26 tot en met 31 maart haar jaarlijkse eieractie. Deze traditie bestaat al sinds De Spreng is ontstaan uit een fusie van de zwem- en poloclub OKK uit Eerbeek en de zwem- en poloclub Brummen. Vanaf maandag gaan de leden tussen 17.00 en 20.00 uur langs de deuren in Eerbeek en Brummen om hun waren aan de mand te brengen; verse kippeneieren en chocolade eieren. Op zondag 31 maart wordt extra aandacht gevestigd op de actie; op het Stuyvenburchplein en het Marktplein staat een verkoopman met een springkussen voor de kinderen. De opbrengsten van de eieractie zijn ieder jaar nodig om de hoge kosten van de zwembadhuur te kunnen betalen en daarbij de contributie betaalbaar te houden.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.