Home / Doesburg / Kinderen planten bomen

Kinderen planten bomen

DOESBURG – Woensdag was het de nationale boomfeestdag. De kinderen van alle scholen deden hier aan mee. Op de Panovenweg in Doesburg ligt de bijentuin en hier werd de eerste fruitboom geplant door één jarig en drie bijna jarige kinderen en met hulp wethouder Fred Janssen. Hierna was het de beurt aan de kinderen zelf. Iedere school kreeg een stuk van dit grote veld toegewezen om boompjes en struiken te planten. Het perceel waarom het hier gaat was eerst volkstuin maar wordt nu aangelegd ten behoeve van de bijentuin.
Op de Beinum werd bij de nieuwbouw op de Rogacker een boom geplant door de kinderen van de Ark Beinum, zodat ook daar meer groen zal verschijnen. Na het planten ontvingen de kinderen een blijvende herinnering aan deze dag.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.