Home / Eerbeek / PCOB verdiept zich in Kruiswegstaties

PCOB verdiept zich in Kruiswegstaties

EERBEEK – Op de PCOB-bijeenkomst van Eerbeek op 15 maart gaf dominee Janny Eldering een beamerpresentatie over Kruiswegstaties, momenten uit het leven van Jezus. Oorspronkelijk komen deze uit de RK-traditie, maar nu krijgen ze in de protestantse traditie ook meer bekendheid. In het zuiden van Nederland vindt men de kruiswegstaties met name buiten en in het noorden in de kerk. Afwisselend werden passieliederen gezongen en aan het einde van de dag gaf Corry Voogd nog een bloemschikpresentatie.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.