Buurtkamer in Eerbeekse Enk prikkelt buurtbewoners

EERBEEK – Burgemeester Niels Joosten van de gemeente Brummen opende 16 maart Buurtkamer de Enk in Eerbeek. De 50 buurtbewoners en andere belangstellenden konden tijdens de opening hun mening geven over het welzijn in de wijk en genieten van muziek, spel en sport. Daarnaast werd men uitgedaagd om een nieuwe naam te bedenken voor de Buurtkamer. De winnaar wordt binnenkort bekendgemaakt. De buurtkamer is elke dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur geopend, gerund door vrijwilligers en beroepskrachten van SWB. Een ieder die ook een steentje bij wil dragen aan het project kan dit aangeven bij Ellen Lammersen via tel. 0575 – 561988 of via e-mail. e.lammersen@welzijnbrummen.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.