Home / Bronkhorst / De Krullevaar danst

De Krullevaar danst

BRUMMEN – Maandagmiddag hebben leerlingen van groep 8 van openbare basisschool De Krullevaar uit Brummen een dansworkshop gevolgd, die werd gegeven door Johannes Swart van Atelier Velp. Atelier Velp is een instelling voor podiumkunsten, waar onder andere les wordt gegeven in kleuterdans, klassiek ballet, hiphop, streetdance en breakdance. De opleiding is voor jong en oud, van beginners tot gevorderden.

Swart was naar Brummen gekomen om de Krullevaar-scholieren kennis te laten maken met een combinatie van streetdance, hiphop en breakdance. De lessen werden gegeven in de gymzaal van de school. De jeugd studeerde kleine dansstukjes in die werden gecombineerd tot een hele dans, die uiteindelijk werd uitgevoerd op het nummer ‘Run the World’ van Beyonce. De schooljeugd droeg bij deze danspresentatie gemakkelijk zittende kleding, waardoor men zich soepel kon bewegen en dit de uitvoering van de dans ten goede kwam. Voor de leerlingen van groep 8 van De Krullevaar was het een aangename kennismaking met een dansonderdeel dat Atelier Velp in haar takenaanbieding heeft.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.