Home / Loenen / Zilver bij 55PlusSoos Loenen

Zilver bij 55PlusSoos Loenen

LOENEN – Truus Revenberg – Cuppers werd onlangs 85 jaar en tevens ook 25 jaar lid van de 55PlusSoos in Loenen. Deze soos komt wekelijks bijeen in de (onlangs vernieuwde) zaal van het ontmoetingscentrum De Bruisbeek. Omdat in het dorp bekend was dat Truus een goede kaartster is werd haar in 1987 gevraagd om lid te worden van de soos. Nu dus al een kwart eeuw. Het bestuur zette het zilveren lid daarom even in het zonnetje. Door de voorzitter kreeg zij lof toegezwaaid voor haar trouw aan de vereniging. Als het enigszins kon was zij van de partij. Overal was zij bij de tafels met het kaartspel inzetbaar. Het maakte haar niets uit om mee te doen met klaverjassen, jokeren of kruisjassen. Er kon altijd een beroep op haar worden gedaan. Ook in de jaren dat zij beheerster was van De Bruisbeek was er een goede samenwerking.
De voorzitter wilde de trouw van Truus niet alleen belonen met lovende woorden maar had voor haar ook een presentje in petto.
Het zilveren lid liet weten dat zij altijd met veel plezier naar de Soos was gegaan. Eerst in de kantine van de voetbalvereniging Loenermark en nu al bijna twintig jaar in De Bruisbeek. Ze beloofde zolang haar gezondheid het toelaat trouw te blijven komen op de soosmiddagen.

Foto:
Truus Revenberg-Cuppers tussen de bestuursleden van de 55PlusSoos foto Martien Kobussen

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.