Home / Klarenbeek / De Dalk trekt aan de bel

De Dalk trekt aan de bel

KLARENBEEK – De leerlingen van openbare basisschool De Dalk in Klarenbeek hebben op 15 maart om 8.30 uur 1 minuut lang veel herrie gemaakt om te vieren dat ze naar school mogen. De kinderen hebben o.a. fluitjes, trommels en vuvuzela’s meegenomen van thuis. Het was een actie van het Liliane Fonds om onder de aandacht te brengen dat het in ontwikkelingslanden helemaal niet zo gewoon is voor kinderen met een handicap om naar school te gaan. De afgelopen week hebben de kinderen hierover les gehad. De nationale postcode loterij doneert 250 euro voor iedere school die aan de bel trekt.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.