Home / Rheden / Werknemers General Electric Aero Energy Rheden helpen De Valkenberg

Werknemers General Electric Aero Energy Rheden helpen De Valkenberg

RHEDEN – Op de zonnigste en warmste dag van het jaar tot nu toe, donderdag 15 maart, hebben 18 werknemers van verschillende nationaliteiten van de afdeling financiën van General Electric Aero Energy in Rheden letterlijk hun handen uit de mouw gestoken.

Na een ontvangst met een kopje koffie en een kort welkom toespraakje van de locatie manager, hebben de mannen van de technische dienst van De Valkenberg zich over het team ontfermd en is men er volop tegenaan gegaan.
Het tuinhuisje, dat aan een grondige schoonmaak beurt toe was, en de tuin erom heen zijn flink onder handen genomen. Ook elders in de tuin is er van alles gedaan. Het management en personeel van De Valkenberg is erg blij met deze hulp en wil hierbij General Elctric Aero Energy nogmaals heel hartelijk danken voor het initiatief. Hopelijk blijft het hotel open en kunnen de mensen volgend jaar weer aan de slag. Op 2 juni zal de ledenraad zich over een nieuw voorgenomen bestuursbesluit moeten buigen. Dit voorgenomen besluit wordt halverwege april verwacht.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.