De Wit houdt inloopdag over uitvaarten

REGIO – Uitvaartverzorging De Wit houdt zondag 25 maart voor de eerste keer een inloopdag over bijzondere en traditionele uitvaartmogelijkheden met als thema ‘Zo kan het ook’.
De bezoekers worden ontvangen met een kopje koffie. Om 11.00, 12.30 en 14.00 uur begint een presentatie. De uitvaartspreeksters Witta Veerink, Debbie Klein Middelink en Mirjam Verschure vertellen over hun werkwijze en geven een impressie van een afscheidsceremonie. Zangeres Yvonne Peters en het Gregoriaanse koor Vox Clara laten horen hoe een plechtigheid muzikaal omlijst kan worden.
Na de presentatie is er tijd voor ontmoeting en kennismaking. Onder anderen uitvaartleiders, de uitvaartspreeksters, bloemisten en een consulente nabestaandenzorg geven informatie. Een balsemer vertelt over de mogelijkheden van een lichte balseming (thanatopraxie). De collectie rouwdrukwerk, verschillende kisten en vervoersmogelijkheden zijn te bekijken en er is een fotopresentatie van gerealiseerde persoonlijke afscheidswensen.

Uitvaartverzorging De Wit heeft in de loop der jaren alle vernieuwende facetten toegevoegd die in een moderne tijdgeest passen en heeft vrijwel alle benodigde diensten en faciliteiten in eigen huis. De Wit heeft uitvaartcentra in Zevenaar, Duiven, Arnhem/Velp, Bemmel, Lent, Lobith en Pannerden.
De inloopdag is gratis te bezoeken en wordt gehouden in Zalencentrum De Kolk aan de Van der Mondeweg 9-11 in Haalderen. Voor informatie over de inloopdag of voor andere vragen kunt u contact opnemen met Uitvaartverzorging De Wit, (0316) 524 174 of (0481) 461 884.

Foto:
De medewerkers aan de inloopdag over traditionele en bijzondere uitvaarten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.