St. Gregorius op dreef

GIESBEEK – Door muziekvereniging St. Gregorius in Giesbeek werd zaterdag het voorjaarsconcert gegeven. De zaal in het Hof van Giesbeek was goed gevuld voor de locale orkesten.

De verschillende genres muziek die het orkest speelde, waren fantastisch om te horen. Van een rustig stuk tot en met een swingend stuk, waarbij het feitelijk onmogelijk was stil te blijven zitten. Ook de slagwerkgroep trad op en het was fabelachtig hoe goed dat klonk. Tijdens dit optreden werden een gloednieuwe bongo en tomtom aangeboden door de supporters van de Giese muziekvereniging. Deze aanwinsten werden direct in gebruik genomen en het was een waar genoegen te horen hoe deze twee, oneerbiedig gezegd, trommels een wereld van verschil maken in de muziek. De aanwezigen genoten dan ook volop – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.