Scoutinggroep Velpsche Woudlopers en de Olmen krijgt hulp van NL Doet

VELP – De leden van Scoutinggroep de Velpsche Woudloopers en de Olmen namen deel aan NL Doet 2012. Ook dit jaar organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NL Doet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert zoveel mogelijk Nederlanders om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken daar waar het nodig is. Dit jaar is de campagne vooral gericht op bestaande groepen zoals schoolklassen, families, collega’s, (sport)teams en serviceclubs als Rotary en Lions. Ook leden van het koninklijk huis deden mee, zoals te zien was in en op de diverse media. Bij Sc. Groep de Velpsche Woudloopers en de Olmen namen dit jaar rond de 10 vrijwilligers deel en deden zeer diverse klussen in en rond het clubhuis. Ondertussen draaiden de opkomsten gewoon door en waren de klussers druk in de weer met bijv.; – het opnieuw touw aanbrengen in de vlaggenmast, luiken schuren, plafond zetten, boeiboorden schoonmaken en repareren, informatie. bord ophangen, ruiten zetten en een tent repareren. Voorbeelden van allerhande zaken die klein lijken te zijn, maar doorgaans veel tijd kosten en eenmaal volbracht ontzettend belangrijk zijn. Het mooie weer maakte het voor vele klussers een aangename en gezellige zaterdag. Om deze klussen te klaren krijgen deelnemers een bijdrage uit het Oranjefonds, zo ook de Scoutinggroep. De klussen zijn hiermee bekostigd. Wij bedanken hierbij iedereen die hier een bijdrage aan gegeven heeft. Voor lidmaatschap voor jeugdleden en leiding worden kunt u contact opnemen met mevrouw S. Alberts, tel.; 026- 3634227 of dhr. J. Withaar, 026-3620075.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.