Home / Hummelo / Schennispleger in Hummelo toont geslachtsdeel aan meisjes

Schennispleger in Hummelo toont geslachtsdeel aan meisjes

HUMMELO – De politie is een onderzoek gestart naar een onbekende man, die maandagmiddag 12 maart op de Torenallee in Hummelo schennis heeft gepleegd ten opzichte van twee meisjes die langs fietsten.

De meisjes fietsten die middag rond 16.45 uur over de Torenallee. Ter hoogte van de inrit van de padvinderij, op de doorsteek van het fietspad naar de hoofdrijbaan, zagen zij een zilvergrijze auto staan waarvan de achterklep openstond. Bij de auto stond een man, die toen de meisjes langsfietsen, hen aansprak en hen zijn geslachtsdeel liet zien. De meisjes zijn doorgefietst en zagen dat achter hen een andere fietser de schennispleger ook passeerde. De politie is op zoek naar deze fietser, die een belangrijke getuige kan zijn. Ook andere getuigen en tips zijn welkom. Men kan hiervoor contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Het signalement van de schennispleger is als volgt: een man van ongeveer 25 jaar oud. Hij droeg een paars T-shirt met korte mouw en een blauwe spijkerbroek. Verder had hij kort zwart krulhaar en een rond/bol gezicht.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.