Wildbeheereenheid maakt schoon

BRUMMEN – Het buitengebied van de gemeente Brummen is 17 maart weer van zwerfvuil ontdaan. De wildbeheereenheid Brummen heeft weer, zoals al meer dan vijftien jaar, de natuur van Laag-Soeren tot Loenen en van Brummen tot aan Voorst opgeruimd. Met een ploeg van twintig mensen, bestaande uit geheel eigen leden, werd behoorlijk veel vuil opgeruimd. Opmerkelijk was het hoge aantal lege blikjes en flessen op straat. Omdat gebleken is dat sponsoring door het plaatselijke bedrijfsleven steeds moeilijker wordt, werden de kosten voor deze schoonmaakdag geheel gedragen door de Wildbeheereenheid Brummen zelf, met steun van de gemeente Brummen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.