Home / Bronkhorst / Wildbeheereenheid maakt schoon

Wildbeheereenheid maakt schoon

BRUMMEN – Het buitengebied van de gemeente Brummen is 17 maart weer van zwerfvuil ontdaan. De wildbeheereenheid Brummen heeft weer, zoals al meer dan vijftien jaar, de natuur van Laag-Soeren tot Loenen en van Brummen tot aan Voorst opgeruimd. Met een ploeg van twintig mensen, bestaande uit geheel eigen leden, werd behoorlijk veel vuil opgeruimd. Opmerkelijk was het hoge aantal lege blikjes en flessen op straat. Omdat gebleken is dat sponsoring door het plaatselijke bedrijfsleven steeds moeilijker wordt, werden de kosten voor deze schoonmaakdag geheel gedragen door de Wildbeheereenheid Brummen zelf, met steun van de gemeente Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.