Tulpenactie levert fantastisch bedrag op voor school in Haïti

REGIO – Ruim € 2.400,- heeft de Lionsclub Brummen binnengehaald met de tulpenactie. Afgelopen zaterdag werden door de Lionsleden maar liefst 1010 bossen tulpen verkocht aan het winkelend publiek van de supermarkten Jumbo Eerbeek en Brummen en de Spar in Loenen.

Het opgehaalde bedrag komt geheel ten goede aan het project Stichting naar school in Haïti. Een project dat de Lionsclub Brummen voor het derde jaar steunt. Kort na de aardbeving op 12 januari 2010 organiseerde de Lionsclubs Brummen en Zuidoost-Veluwe gezamenlijk voor de eerste maal de tulpenverkoop om daarmee Haïti en al haar slachtoffers te steunen. Maar nog altijd is financiële hulp hard nodig. Ieder kind heeft recht op onderwijs, maar in Haïti is dat lang niet altijd mogelijk. Nog maar 70% van de kinderen gaat op dit moment naar school. Door de giften is het mogelijk dat in de bergen ten zuiden van Kenscoff – het project dat de Lionsclub steunt – 1300 kinderen naar school gaan. De stichting heeft twee scholen in de bergen: Ka-Blain, Godinot. Zonder alle financiële bijdragen zou dit onmogelijk zijn.

De Lionsclub Brummen bedankt IJsseltulp, de sponsoren Autohaas en WK Eerbeek, de deelnemende supermarkten voor hun medewerking en het winkelend publiek dat bereid was één of meerdere bossen tulpen te kopen. Alleen hierdoor kan de club spreken van een zeer succesvolle actie!
Meer informatie en aanmelden kan op: www.stichtingnaarschoolinhaiti.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.