DWV zet sponsors van de club in het zonnetje

DOESBURG – Afgelopen zaterdag puilde het Doesburgse zwembad Den Helder uit voor de sponsordag. Tevens werd de nieuwe hoofdsponsor van DWV gepresenteerd, Apotheek De Linie uit Doesburg. Directrice Astrid de Jong is tevens speelster van het damesteam en zorgde met haar twee treffers voor een 4-4 gelijkspel tegen de Zandstuve uit Vroomshoop.

Feeststemming was er ook bij het herenteam van DWV 3, want zij showden als kledingsponsor Garage Kleine uit Doesburg. Op het nippertje werd er met 6-6 de punten gedeeld. Van de familie Kleine scoorden ondermeer Rick en Robbert Kleine. Als klap op de vuurpijl stelde Paul Weustink als eigenaar van een administratiekantoor alle wedstrijdballen beschikbaar.
Lady-speakster Yvonne Hoogstede en disjockey Henkjan Kets zweepten hierna het publiek op voor het hoofdgerecht. De wedstrijd van de hoofdmacht van DWV tegen WSG DraGor uit Drachten. In een boeiend en spannend duel moesten de Doesburgse mannen met 10-9 het onderspit delven. Voor DWV waren Berry te Kamp (3x), Coen van Vliet (3x), Thomas Smeenk (2x) en broer Thieme de schutters. Coach was de Andre Vreman, de alleskunner en tevens voorzitter van DWV. Hij stond vanavond driemaal als coach langs de kant en speelde ook nog bij zijn eigen derde team.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.