Vliegende start modeseizoen Paul Hurenkamp Men & Women

BRUMMEN – Op 1 september werden de deuren geopend van een van de mooiste en grootste modezaken uit de regio. Paul Hurenkamp Men & Women, een modezaak met ruim 650m2 mode voor mannen en vrouwen, is een zaak waar de regio trots op kan zijn. Vele enthousiaste reacties van klanten en de Nederlandse modebranche waren er voor de ondernemers die met lef en visie Verrij Mode omtoverden tot deze prachtige modezaak.

Op woensdagavond 7 maart werd er in de modezaak een nieuw event georganiseerd: een Ladiesnight Ruim 150 damesklanten waren deze avond aanwezig om dit gezellige nieuwe event te bezoeken.
Uiteraard werd de nieuwe mode gepresenteerd en was er en optreden van de band Besvet met de fantastische zangeres Sandra Zoetbrood. Heerlijke cocktails en lekkere hapjes maakten de avond nog completer. Een fantastisch avondje uit voor de dames die allemaal een goed gevulde goodybag mee naar huis kregen. “We zijn trots op onze medewerkers, zij verdienen een groot compliment. Ze hebben samen de gehele organisatie van dit fantastische event op zich genomen en we zijn zeer blij met de belangstelling en het resultaat”, aldus eigenaren Hanny en Paul Hurenkamp.
De Brummense modezaak staat volop in de belangstelling en heeft het afgelopen seizoen vele nieuwe klanten mogen verwelkomen. En dat is een bijzondere prestatie in een enerverende tijd. En er is goed nieuwes voor de mannen: Er wordt op dit moment gebrainstormd over een heuse Mannenavond. Wordt dus vervolgd… bij Paul Hurenkamp Men & Women.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.