Servicetechniek Dieren B.V. voor service en onderhoud van CV ketels

DIEREN – Servicetechniek Dieren B.V. is een nieuwe onderneming in Dieren. De mensen achter deze onderneming hebben enorm veel ervaring en kennis. Klanten uit Dieren en omstreken kunnen hier terecht voor de service en het onderhoud aan uw cv-ketel, warmwatertoestel of gaskachel.

Joyce Corbeek, voorheen werkzaam bij Installatiebedrijf Corbeek-Resink, heeft binnen de Cevesin Groep de mogelijkheid gekregen om samen met de (oud)klant deze nieuwe onderneming op te bouwen. Servicetechniek Dieren heeft tot doel het onderhouden van de CV ketel bij particulieren en het binnen 24 uur oplossen van storingen hieraan. “Servicetechniek Dieren, afgekort STD, heeft een eigen gezicht en zal klanten moeten werven en koesteren zoals wij dat tot voor kort zelf deden”, vertelt Joyce Corbeek. “Wij zullen onze visie meenemen en uitdragen, waarbij dezelfde service geboden wordt. Het persoonlijke contact met mijn klanten vind ik erg belangrijk, korte lijnen en het juiste advies.”
“Wat wel nieuw is, is dat wij werken onder de vlag van de Cevesin Groep. Dit is een dienstverlenend installatie bedrijf uit Dieren, gevestigd naast het pand waar wij tot voor kort onze onderneming gevestigd hadden.” De Cevesin Groep bestaat uit meerdere zuster-maatschappijen, zoals Cevesin Woningbouw, Tesabad – 450m2 showroom met badkamers en tegels, Cevesin Kleinbouwtechniek voor de particuliere markt en Cevesin Klimaattechniek voor geavanceerde installaties. Servicetechniek Dieren specialiseert zich helemaal in de service en onderhoud van verwarmingsinstallaties bij particulieren.

“Een uitdaging voor de nieuwe onderneming binnen de groep en een verbreding van ons klantenbestand, zeker in onze regio. De Cevesin Groep bestaat dit jaar 36 jaar en draait op eigen kracht”, aldus eigenaar Roland van Essen. “In de markt, ook in onze regio, worden consumenten vaak misleid door aanbiedingen van grote organisaties die ook energie leveren. In de praktijk beland je dan in een callcenter zonder enig gevoel, het persoonlijke contact ontbreekt wat klanten juist erg belangrijk vinden. Daarnaast laat de dienstverlening nogal wat te wensen over. Vaak worden de CV-ketels eens per achttien maanden schoongemaakt in plaats van eens per 12 maanden. Achteraf blijkt het ook nog eens duurder te zijn. Dat kunnen wij beter, sneller en goedkoper.”
De kracht van Servicetechniek Dieren is, net als bij Corbeek-Resink, snelle en persoonlijke service. Ondersteuning van de Cevesin Groep maakt deze onderneming stabiel en compleet.
Na goed overleg is dan ook besloten deze nieuwe onderneming te vestigen in het pand van de Cevesin Groep aan de Nijverheidslaan 7 in Dieren.

Servicetechniek Dieren is bereikbaar via tel. 0313-428336 of info@servicetechniek-dieren.nl. Joyce Corbeek: “Wij zijn klaar voor de toekomst en hopen u als klant te mogen begroeten, natuurlijk kunt u altijd contact opnemen om vrijblijvend informatie aan vragen.”

Op de foto Joyce Corbeek en Roland van Essen bij één van de service bussen van het moederbedrijf van Servicetechniek Dieren B.V
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.