Opening Veluwespecialist Stuyvenburchstraat

EERBEEK – Inez Hendriks en Jan Willem Bommelje openden donderdag als eerste franchisenemers de VVV Veluwespecialist aan de Stuyvenburchstraat 36 in Eerbeek. Zij richten zich op toeristen, recreanten, bewoners en bedrijven die in de gemeente Brummen verblijven. “We willen de verbinding zijn tussen bedrijven en de toeristen en bewoners binden aan het prachtige gebied, wat de Veluwe natuurlijk is”, aldus Bommelje.

Bij de Veluwespecialist zijn E-steps, elektrische fietsen, scooters, tandems, GPS-jes en (kinder) Mountain-Bikes te huur. Via GPS en kaartmateriaal wordt een ieder langs bijzondere plekken in de bos- en waterrijke omgeving geleid. “De toerist wordt langs de mooie omgeving geleid, gaat op pad met bijvoorbeeld een fiets plus een route en langs die route komt zij diverse horecagelegenheden tegen”, vertelt Bommelje. De Veluwe op zich is natuurlijk uniek. “Binnen 200 meter van Eerbeek zit je in het bos of de natuur en de omgeving kent natuurlijk een rijke historie als de Beek en Huis te Eerbeek”.
Ook kan men er souvenirs kopen en tickets boeken voor ballonvaren, parasailen en rondvluchten. De Veluwespecialist in Eerbeek is op maandag van 10.00 tot 18.00 uur open, van dinsdag tot en met donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Op zondag kan men alleen op afspraak langskomen. – Foto Han Uenk.

www.veluwespecialist.nl
E-mail. info@hendriks@boekkantoor.nl
Tel. 0313 – 651282
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.