Home / Regio / Wereldwinkels krijgen bezoek van kunstenaars uit Zimbabwe

Wereldwinkels krijgen bezoek van kunstenaars uit Zimbabwe

REGIO – Beeldhouwer Aaron Kapembeza en kunstschilder Charles Nkomo zijn maandag en dinsdag te gast bij de drie wereldwinkels in de gemeente Rheden. Een unieke kans om life kennis te maken met de beide kunstenaars. Bijzonder, want een groot aantal winkels verkoopt beelden van Aaron; the proud ladies, vrouwenbeelden gemaakt van black springstone. Het werk van Charles is minder bekend; zijn schilderijen zijn kleurrijk en levendig.

Voor alle medewerkers van de zeven regiowinkels wordt 26 maart een speciale avond gehouden in De Kerkhorst in Spankeren. Het is de bedoeling dat Aaron en Charles ter plekke wat van hun werk laten zien, een korte film wordt vertoond, vragen kunnen worden gesteld en daarnaast is er een interactief muzikaal intermezzo.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.