Wereldwinkels krijgen bezoek van kunstenaars uit Zimbabwe

REGIO – Beeldhouwer Aaron Kapembeza en kunstschilder Charles Nkomo zijn maandag en dinsdag te gast bij de drie wereldwinkels in de gemeente Rheden. Een unieke kans om life kennis te maken met de beide kunstenaars. Bijzonder, want een groot aantal winkels verkoopt beelden van Aaron; the proud ladies, vrouwenbeelden gemaakt van black springstone. Het werk van Charles is minder bekend; zijn schilderijen zijn kleurrijk en levendig.

Voor alle medewerkers van de zeven regiowinkels wordt 26 maart een speciale avond gehouden in De Kerkhorst in Spankeren. Het is de bedoeling dat Aaron en Charles ter plekke wat van hun werk laten zien, een korte film wordt vertoond, vragen kunnen worden gesteld en daarnaast is er een interactief muzikaal intermezzo.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.