Home / Regio / Nieuwe rolstoelauto voor Plusbus

Nieuwe rolstoelauto voor Plusbus

REGIO – Sinds de start van de Plusbus Rheden-Rozendaal, twee maanden geleden, vervoert de Stichting Vervoer door Vrijwilligers gemiddeld een persoon per dag. Van tevoren had men enkele ritten per week verwacht. Het gemiddelde moet nog stijgen naar minstens vier per dag voor het slagen van het initiatief, maar het bestuur verwacht dit voor het einde van het jaar te bereiken. De bus is stipt op tijd en rijdt in de meeste gevallen regelrecht naar de bestemming.

De stichting kan nog niet aan alle vervoersaanvragen voldoen, maar streeft hier wel naar. Daarom heeft de Stichting Aanvullend Vervoer Doesburg, die de bus exploiteert, na overleg een extra rolstoelauto aangeschaft. Deze is geschikt voor het vervoer van één rolstoel of scootmobiel en nog twee personen en is volledig gereserveerd voor de gemeenten Rheden en Rozendaal.
De Plusbus heeft behoefte aan extra vrijwilligers die willen chauffeuren, met name in de nieuwe bestelauto. Belangstellenden kunnen contact opnemen via tel. 026 – 3707070.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.