Home / Dieren / Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligers in het zonnetje

DIEREN – Vrijwilligers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal waren zaterdag het middelpunt in Theothorne te Dieren. Niet alleen de winnaars van de vrijwilligersprijzen stonden in de schijnwerpers, alle aanwezige vrijwilligers ontvingen welverdiende waardering.

Leonieke van de Lagemaat, vrijwilliger bij onder andere de Dierense Speeltuin, Anita Matser van wijkvereniging Daalhuizen Oost in Velp, Stichting Sportinstuif Gehandicapten Rheden en het Buurtteam Stenfert I uit Dieren konden als winnaars van de Vrijwilligersprijs 2012 na afloop een cheque van 400 euro meenemen. Dit geldbedrag, gesponsord door Vivare en de Rabobank, komt ten goede aan hun organisaties. Om niet alleen de winnaars, maar álle vrijwilligers te eren, werd hen rondom de uitreiking van de Vrijwilligersprijs een gratis film aangeboden. Het Vrijwilligerssteunpunt Rheden van Carion had in samenwerking met het Filmhuis Dieren twee vermakelijke films uitgekozen. Tussen de twee filmvertoningen genoten 275 vrijwilligers van een hapjesbuffet. Burgemeester Petra van Wingerden-Boers, wethouder Tjebbe Vugts, Vivare manager Vera Visser en Rabobank teamleider Merel Hoes hielpen bij het serveren in het kader van NL Doet mee bij het uitserveren van dit buffet.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.