Home / Eerbeek / Geslaagde editie lenteloop Eerbeek

Geslaagde editie lenteloop Eerbeek

EERBEEK – De geslaagde 31e editie van de lenteloop in Eerbeek in zondag gehouden bij restaurant De Heideroos. Het redelijke weer zorgde voor in totaal 785 deelnemers. Zij liepen 3, 6, 13 of 21,1 kilometer. Vanaf het terras kon de start en finish goed worden gevolgd en ondertussen kon men smullen van de diverse versnaperingen. Een groot deel van de opbrengst hiervan kwam ten goede aan Stichting Kiemm. Kiemm staat voor Kinderen in Eerbeek Maken Muziek. De Lenteloop Eerbeek werd gehouden door Rotaryclub Eerbeek-Zutphen. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.