Inloophuis in Velp geopend

VELP – Burgemeester Petra van Wingerden van de gemeente Rheden opende vrijdagmiddag het inloophuis in Velp, feestelijk met een groot stuk taart, hapjes en drankjes. Ton en Anneke Nieumeijer van de wijkverenging kwamen met het idee om een inloophuis te openen; een aanloopadres, een huiskamer in de wijk. De gemeente, Vivare en Carion waren zo enthousiast dat zij het project steunen; vooral omdat zij ook weten dat er grote zorgen en vragen achter de voordeuren van Velp schuilen. Men kan er terecht voor een bakje koffie of bij mensen bij wie je met vragen terecht kan. Het inloophuis aan de Thorbeckestraat 29 is open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Een ieder wordt uitgenodigd een korte, krachtige naam te verzinnen voor het inloophuis. Bestuur en vrijwilligers kiezen uit de inzendingen de meest geschikte naam. Men kan ideeën tot en met 31 maart inleveren bij het inloophuis of een mailtje sturen naar inloophuisvelp@gmail.com. – Foto Marc Pluim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.