Home / Doesburg / Doesburgse broer en zus aangehouden vanwege mishandeling

Doesburgse broer en zus aangehouden vanwege mishandeling

DOESBURG – De politie heeft zondagochtend een 16-jarige jongen en zijn 19-jarige zus uit Doesburg aangehouden, in verband met hun mogelijke betrokkenheid bij de mishandeling vrijdagnacht, van een 20-jarige plaatsgenoot.

Het slachtoffer zou in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Ooipoortstraat in Doesburg door het tweetal zijn mishandeld. Het slachtoffer zou door de broer en zus zijn verwond met een mes, waardoor hij lichte snijwonden aan zijn buik op liep. Een omstander zou het mes hebben afgepakt en het tweetal hebben weggestuurd.
Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en het mes is door de politie in beslag genomen. Vermoedelijk kennen het slachtoffer en de verdachten elkaar en zou een eerder conflict aanleiding zijn geweest. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.